Tyve anholdt: Stjal hel tankstation

Foto: Diego Carneiro

To tyve i tyverne er anholdt og sigtet for at åbne for pumperne på en ellers lukket tankstation og begynde at sælge ud af brændstoffet.

Benzin- og dieselpriserne stikker af i øjeblikket. Og desværre er brændstoftyveri, noget som både privatbilister og virksomheder oplever. Historien her fra USA stikker dog helt af.

– Betjentene observerede adskillige køretøjer og personer, der samledes på ejendommen og tankede benzin.

– De foreløbige undersøgelse viser, at nogle personer havde skaffet sig ulovlig adgang til benzinpumperne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Skrev det ud på sociale medier
– Disse personer solgte derefter benzinen til nedsat pris. De havde annonceret operationen på sociale medier.

Sådan skriver politiet i Virginia Beach i en pressemeddelse om et benzin-tyveri af den noget spektakulære slags tidligere på måneden. Hvordan det er lykkedes tyvene at få adgang til brændstoffet, fremgår ikke af meddelsen. Men politiet ser med meget stor alvor på tyveriet.

Ses vi til Auto Show?


I alt stjal tyvene benzin for tusindevis af dollars. Benzin som de siden solgte videre fra samme sted. Og det får nu politiet til at advare andre tankstations-ejere i området.

– Tankstationer, der lukker natten over, bør gennemgå deres sikkerhedskameraoptagelser fra de sidste par uger for at sikre, at de ikke også har været ofre.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Det anbefales samtidig, at der tages ekstra forholdsregler for at sikre, at dette ikke sker i fremtiden, skriver politiet.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk