Tysk tuner vil gi’ BMW M2, M3 og M4 1.000 hestekræfter


Der skal både kompressor-og turboladning til, men så lover Infinitas også, at der kommer seriøst smæk på.

BMW-motoren S55B30, den tre-liters rækkesekser som findes i både M2, M3 og M4, har fået en seriøs overhaling. For med tilføjelsen af en kompressor til det i forvejen twinturbo-ladet setup lover den tyske tuner Infinitas ‘op mod 1.000 hestekræfter’.

Systemet er således indrettet, at kompressoren søger for at pre-komprimere trykket, inden det sendes ind for at arbejde i de dobbelte turboer. Resultatet er ifølge Infinitas et høje ladetryk, reduceret turbotøven og en forbedret motor-og speederrespons.“Mehr leistung” som tyskerne kalder det.

Det første trin i tunernes motorprogram giver rækkesekseren 600 hestekræfter og 800 newtonmeter. Det bliver til 700 hestekræfter og 900 Nm med næste trin, før den helt store omgang, kaldet SK3RR, smider 1.000 hestekræfter og 1.100 newtonmeter direkte i asfalten.

Altså hvis dækkene kan følge med.

Priserne er desværre ikke ude endnu, men billigt bliver det nok ikke med en 1.000 hestes Bimmer i den ene eller anden form.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk