Tysk tuner trækker 564 hk ud af BMW 1M


Glem M4. Ja, selv F10 M5! Skal du have noget, der virkelig kan lave lakridser i lyskrydset, så skal du klemme din krop ned i den lille 1M med et sort-tonet M-emblem på bagsmækken. Så er der nemlig en god chance for, at tyske Alpha-N Preformance har haft fingerne i den 3-liters turbo rækkesekser, og at den i stedet for 340 hypper har hele 564 fuldboldsheste liggende under hjelmen.

boosted_nytbanner

Det imponerende tal har Alpha-N Preformance opnået ved at skifte godt ud i motorens interne dele. Programmeringen i ECU’en er ny. Det samme er de større turboer, intercooleren, udstødningssystemet, sågar tændrørerne har fået en opgradering. Undervognen er udviklet af svenske Öhlins og er fuld justerbar, det manglede da bare. Samlet set yder 1M’eren efter sådan en behandling 564 hestekræfter og 734 Nm.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Klik på billederne og se den sorte kraftkarl i dette galleri 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk