Tysk tuner har 37 eks-militære G-Klasser til salg

Skal du have noget i garagen, som ingen andre har?

I hvert fald ingen uden for militæret. Så er det nu, du skal slå til. Den tyske tuner  Lorinser har nemlig hele 37 Mercedes G-Klasser holdene. Alle sammen nogen, der tidligere har gjort tjeneste i det schweiziske forsvar.

Militærtjeneste var netop også det, G-Klassen var tiltænkt. Altså SUV-bølgen skyllede indover civilsamfundet og gjorde bilen til et statussymbol blandt curlingforældre med alt for mange penge.

Nå, nok om det. Tilbage til bilerne. Blandt de 37 G-Klasser er der noget for enhver smag (og pengepung..) med priser fra 13.000 euro – rundt regnet – 100.000 danske kroner burde det ikke være helt umuligt at få bankdamen med på idéen.

Hver af de 37 eks-mili-biler er udstyret med en 2,3-liters, firecylindrede benzinmotor og et låsbart differentiale. Dog er de både hard-og soft top-udgaver med lang eller kort akselafstand at vælge i mellem. Ligesom bilerne har enten plads til fire eller otte soldater.. Øh, civilister!


LÆS OGSÅ: Endnu et benzinselskab fylder højoktan i standerne

Genialt hvis du påtænker at udløse en mindre borgerkrig mod naboen.

Samtlige GD`ere er bygget mellem 1989 og 1996, hvilket altså betyder, at de ældste eksemplarer har 31 år på bagsmækken.

For 4.000 euro udover bilens pris tilbyder Lorinser sine kunder et “offroad-kit” med bl.a. større 16″ offroad-dæk.

Dem med det helt store budget kan også få tuneren til gennemrestaurere den udvalgte G-Klasse. Sådan en omgang koster fra lige under 50.000 euro, men så kan du også få lakeret din militær-vogn i “araber-grå”, sat et spil i froten – som må trække 3.5 ton – og meget, meget mere.

 

 

 


Reklame: