Tysk medie: Vettel kan erstatte Hamilton hos Mercedes


Hvis Lewis Hamilton ikke har tænkt sig at dukke op i Bahrian til sæsonen første Formel 1-løb, kan Sebastian Vettel sætte sig i Mercedes-raceren.

Sebastian Vettels navn er dukket op i Mercedes-lejeren. For hvis ikke Lewis Hamilton har tænkt sig at dukke op i Bahrain til årets første Formel 1-løb, så er 34-årige, firedobbelte verdensmester en sandsynlig afløser.

Meget er dog blevet sagt om netop Lewis Hamiltons Mercedes-sæde, efter at briten tabte kampen om VM-titlen til Redbulls Max Verstappen på sidste omgang af det sidste løb i 2021-sæsonen.

Også Alpines Esteban Ocon og Nyck de Vries, der kører Formel E, er rygtet ned i Mercedes-raceren på det seneste. Men Sebastian Vettel er den mest sandsynlige, mener den tidligere F1-kører Ralf Schumacher.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Han har erfaringen, han har stadig farten, og frem for alt kender han Mercedes-bilen – eller motoren. Jeg tror, Aston Martin-konceptet er meget tæt på., siger Schumacher om Vettel til Sky Deutschland.

Schumacher mener, at Vettel-rygtet også kan hænge sammen med, at Otmar Szafnauer stopper som teamchef for landsmandens nuværende team.

– Personaleændringen hos Aston Martin er måske ikke ideel for Sebastian. Jeg synes, Sebastian og Otmar Szafnauer udgør et godt makkerpar, siger den tidligere BMW- og Toyota-fabrikskører til mediet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken: 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk