TuPacs dødsbimmer er – stadig – til salg!

Den BMW 7-Serie, som rapperen Tupac Shakur blev skudt i en september-aften for 24 år siden, søger stadig en ny ejer.

Det er muligvis den BMW 7 Serie med den mest interessant – og bizarre – historie i hele verden. Men historie er ikke alt. Heller ikke selvom det drejer sig om det måske mest berømte mord i rap-genrens historie.

Det må en bilforhandler i USA efterhånden have indset. Her kan man nemlig stadig ikke komme af med den BMW E38 750iL, som rapperen Tupac Shakur blev skudt i under et drive by-attentat i 1996.

21 år efter – i 2017 – havde Celebrity Cars i Las Vegas bilen til salg for 1.5 millioner dollar. Rundt regnet 10.5 millioner danske kroner.

LÆS OGSÅ: Sådan skal du IKKE laste en motorcykel

Spol to år frem og bilen er på tærsklen til et nyt årti igen dukket op hos forhandleren. Dengang til en pris på 1.75 millioner dollar. Eller 11.8 millioner danske kroner. Og her holder bilen sådan set stadig.

Nu en smule billigere. Skulle man tro. Men nej. Her i 2020 holder forhandleren stadig fast i, at bilen skal koste 1.750.000 dollars.

Efter drabet på Tupac Shakur gennemgik BMW’en en større restaurering. I første omgang beholdt man de gennemhullede døre, men også de er senere forsvundet. Så bilen nu ‘bare’ ligner en hvilket som helst anden 7-Serie med kromfælge.

Det eneste, er afslører bilens sande identitet, er den omfattende dokumentation. Det her er faktisk dén famøse Bimmer. Men i 2017 og i 2019 kunne vi sagtens finde andet at bruge små 12 millioner kroner på.

Og det kan vi stadig.

Sådan så BMW’en ud umiddelbart efter skyderiet, der endte med at koste Tupac Shakur livet.

Reklame: