Tungt bevæbnede politi forveksler Honda launch control med AK47-gevær

Who’s got the gun ? Tungt bevæbnet politi er parat til at skyde mekaniker, lige indtil de opdager deres fejl

Reklameblok:Har man aldrig hørt bragende fra et launch control-system før, ja, så kan det da godt lyde lidt henad en geværsalve på lang afstand.

Det havde hverken mekanikeren Enrique Mendozas naboer, eller ordensmagten der blev tilkaldt, fordi naboerne troede, de kunne høre riffel-skud fra Mendozas ejendom, tydeligvis aldrig. Naboernes anmeldelse fik nemlig politistyrken til at møde tungbevæbnet op og ophidset udspørge Mendoza om, hvem fanden der var bevæbnet.

Især en af betjentene virkede særdeles klar på at pumpe Mendoza en gang bly, lige indtil fejltagelsen gik op for betjentene. Det viste sig nemlig ‘bare’ at være en Honda Integra Type R med lidt frisk lanch control.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Betjentene var dog hurtige til at aflevere en undskyldning – endda på spansk – til mekanikeren, da de opdagede bilen. Enrique Mendoza beklagede da også, at han havde skræmt nogle af naboerne.

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk