Reklame:

Politibetjente tager fejl af AK-47-gevær og gut i gammel Honda

Who’s got the gun? Tungt bevæbnet politi var parat til at skyde mekaniker, lige indtil de opdager deres fejl på fire hjul.

Har man aldrig hørt bragende fra et launch control-system før, ja, så kan det da godt lyde lidt henad en geværsalve. Altså på lang afstand.

Det havde hverken mekanikeren Enrique Mendozas naboer, eller ordensmagten der blev tilkaldt, fordi naboerne troede, de kunne høre riffel-skud fra Mendozas ejendom, tydeligvis aldrig.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Naboernes anmeldelse fik nemlig politistyrken til at møde tungt bevæbnet op. Ophidset udspurgte betjentene Mendoza, om ‘hvem fanden der var bevæbnet’.

Især en af betjentene virkede særdeles klar på at pumpe Mendoza en gang bly, lige indtil fejltagelsen gik op for betjentene. Det viste sig nemlig ‘bare’ at være en Honda Integra Type R med lidt frisk launch control.

LÆS OGSÅ: Bilister skrider fra Danmarks mest populære bilmærke

Betjentene var dog hurtige til at aflevere en undskyldning – endda på spansk – til mekanikeren, da de opdagede bilen. Enrique Mendoza beklagede da også, at han havde skræmt nogle af naboerne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

En bilist, der også slipper for at have ordensmagten rendende, fik tilbage i maj måned ellers en fartbøde på hele 10,4 millioner kr. Læs mere om den sag her.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?