Tuner vil sælge dig en Audi RS Q8 med 1.030 Nm

Tunerne har travlt med Audis RS-modeller for tiden

Det er ikke mere end en uge siden, at ABT Sportline sendte deres Audi RS Q8-fortolkning på gaden. Et ordentligt brød af en SUV med hele 700 hestekræfter og 880 Nm på gaden.

Men MTM mener, at den fire-liters, biturbo V8’er mellem forhjulene har mere at byde på. Derfor har den tyske tuner sendt en opgradering på gaden, som giver den enorme SUV 720 hestekræfter og 950 Nm.

Præcis det samme som det er lykkedes dem at vride ud af den samme motor, når den ligger i en Audi RS6.

Og som i RS6’eren skyldes det, at man har tryllet med motorstyringen. Skulle der alligevel sidder nogle RS Q8-kunder derude et sted og tænke, at lige er sløvt nok, har MTM yderligere en motorstyring.


LÆS OGSÅ: De skabte det nyeste Need For Speed – nu lukket svensk spilstudie

787 hestekræfter og solide 1.030 Nm byder Stage 1-programmet på. Hvilket burde være nok til at få de fleste superbiler til at ryste lidt i karosserierne.

Så Stage 1-programmeringen er selvfølgelig den, du går efter, ikke?

Pris? 10.000 euro. Plus 2.100 euro oveni hvis du vil nyde godt af den tryghed, som en tre-års garanti mod motorskader giver.

Det er rundt regnet 90.000 danske kroner med dagens vekselkurs. Altså udover det bilen koster. På danske plader er kontantprisen for en RS Q8 er endnu forhandlet på plads, men vi kan roligt regne med noget på den forkerte side af 2.4 millioner kroner.

Slået op af MTM Motoren Technik MayerFredag den 31. januar 2020


Reklame: