Tuner trækker 385 hk ud af VW Golf GTI

Golf 7 GTI er på vej ud – men tunerne fra Mountune sørger for, at det ikke går stille for sig

Mange forbinder engelske Mountune med Ford – og omvendt. Men på det seneste har tunerne fra Essex dog også fået smag for hurtige tyskere, som selvfølgelig både kan og skal gøres endnu hurtigere.

Deres seneste projekt er en opgradering af Golf 7 GTI. De har i forvejen et Stage 1-kit, som er god for 310 hypper i GTI’en.

Det hæves nu til hele 385 hestekræfter og 510 newtonmeter med Stage 2-programmeringen. Det er en effektforøgelse på mere end imponerende 70 procent i forhold til fabriksbilen.


0-100 km/t-tiden får da også et gevaldigt hug i den sjove retning. Den går nemlig fra en ‘evighed’ på 6,5 sekunder til nu kun 5,2 sekunder.

LÆS OGSÅ: Alex’ Peugeot 207 af kulfiber lyder som Formula-ræser

Mountune når dertil, fordi de bruger den større turbo fra Golf R og deres egen kalibering. En kalibering chaufføren i øvrigt selv kan styre. På mere almindelig dansk betyder det, at du kan skrue op og ned for hestekræfterne, som du lyster.

Men hvorfor skulle du have lyst til andet end samtlige 385 hypper? Nej, vel?

Nå, men der er jo lige det der med prisen. For den er faktisk ikke så himmelråbende høj, som man måske kunne tro. 2.059 britiske pund eller godt 18.000 kroner giver din Golf GTI seriøse muskler.

KLIK “NÆSTE SIDE” OG SE MOUTUNE-GOLF HERUNDER


Reklame: