Tuner trækker 1.010 hk ud af Audi RS6

Det er flere hestekræfter, end den oprindelig Bugatti Veyron kunne prale af

Og det er ellers ikke, fordi nogen hævder, at den nyeste Audi RS6 er en sløv snegl. Snarre tværtimod. Der er en pokkers masse power i den fire-liters twinturbo-V8 fra fabrikken af.

600 hypper og 800 newtonmeter for at være helt præcis. Men der findes selvfølgelig altid dem, der bare ikke kan få nok.

Så som de tyske tunere med det meget lidt mundrettet navn Wheelsandmore. Navnet til trods har de nemlig fået et monster ud af RS6’eren.


LÆS OGSÅ: Boosted-legende – Bæstet af en BMW 7-Serie

Og vi mener monster! For tunerens stage 5-program til RS6’eren betyder større turboer, Capristo-udstødning, anden motorstyrring, anden indsugning-manifold og… vi kunne blive ved.

Bottom line er, at de har vredet vanvittige 1.010 hestekræfter ud af familieraketten. Det er ikke bare hestekræfter som en Bugatti Veyron havde, da den kom frem i 2004. Det er ni hestekræfter mere end Bugatti’en.

Vi gentager: ni hestekræfter mere end en otte-liters W16-motor med fire turboer. Momentet på 1.250 Nm har de to brutale bæster til fælles.

Men sådan en omgang er selvfølgelig ikke gratis. Wheelsandmore tager over 33.000 euro for at give RS6’eren den helt store tur. Og det er uden de 22″, fuldfede fælge.

Nøj, et vogntøj!

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bæstet.


Reklame: