Tuner smækker 20″ hjul på BMW M2 – 20″!!


Fabriksbilen ‘nøjes’ med 19″-montering 

Man kan godt undre sig. Med det blotte øje ligner BMW’s mindste M-vogn ikke en bil, der kan sluge meget mere end en 18″.

Men jo – åh jo. Alene på  fabrikken monterer man 19″ på M2 Competition, men tunere går endnu længere. Du kan jo bare spørge hos JMS Fahrzeugteile.

Den tyske tuner mener, at der er plads til 20″ på den lille sportsvogn. Og som sagt så gjort. På forreste aksel måler hjulene 20×8.5, mens de bagerste ruller er helt oppe i 20×10.LÆS OGSÅ: Eneste overlevende Sierra Cosworth prototype søger ny ejer

Continental Sport Contact 6-dæk er brugt hele vejen rundt. Men ikke nok med den voldsomme montering så mener den tyske tuner også, at M2’eren godt kan komme længere mod asfalten.

30 millimeter foran og 35 millimeter bagtil på den i forvejen fabrikssænkede undervogn. RaceChip-mærker på dørene indikerer for os, at bilen er andet end bare kosmetisk peppet op.

Desværre har JMS ikke sagt noget om det.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for bladre i billederne af bilen. Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk