Tuner leverer Nissan Patrol med kompressor og 650 hestekræfter

Det er længe siden, du har kunnet købe en ny Nissan Patrol i Danmark. Men modellen findes stadig.


Manhart har vendt noget at sin opmærksomhed mod Mellemøsten. Det markerer den tyske tuner ved at sende en hidsig Nissan Patrol ud på vejene.. og i ørkensandet.

Selve bilen kalder Manhart PT 650. Og den er faktisk allerede tunet i forvejen af Nissans egne peformance-folk hos Nismo. Men det er bare ikke nok.

En ny kompressor hæver ydelsen i den store 5,6-liters V8-motor fra 434 hestekræfter til massive 650 styk. Momentet sker der ikke helt så meget med. Men det vokser trods alt fra 560 Nm til 600 Nm. Mind you, bilen vejer stadig på den onde side af 2,6 ton.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Kææmpe hjul og en masse ekstraudstyr
Omvendt betyder vægten nok lige her ikke alverden. Manhart lover da også, at V8’eren siger mere. Blandt andet fordi man har skiftet katalysatoren til en med friere gennemstrømning ud. Dog uden at det går ud over bilens typegodkendelse og dermed ret til nummerplader.

Af andre opgraderinger smider Manhart nye kofangere, sideskørter og en spoiler efter den store Nissan. Altså hvis du betaler for det. De samme gælder de enorme 24″ hjull

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Priser og performance (som tiden fra 0 til 100 km/t, tophastigheden mm.) har Manhart ikke sagt noget om.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.

Artikler og reklamelinks:
1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk