Reklame:

Tuner klar med OND Dodge Charger: “Den er bredere end Lamborghini Aventador”

Den er i hvert fald bred som et ondt år

S. Bader Karosserie und Lack er måske ikke lige det tunerfirma, de fleste har hørt mest om. Og det er en skam. For med det rette materiale til rådighed kan de udrette mirakler af den ondeste slags.

Tag nu eksempelvis denne Dodge Charger Hellcat. Den er, siger Dodge, den sidste af sin slags. Altså med gigantisk V8’er og kompressor. Men tyskerne synes altså, at den mangler noget.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Det noget er et voldsomt bodykit med tilnavnet Lion. Det gør ikke bare bilen bredere at se på. Den er blevet bredere. Helt nøjagtig er der røget 60 millimeter på fronten, mens bagenden er blevet 100 millimeter bredere. 100!

LÆS OGSÅ: En fotofælde har skovlet 8,8 millioner kr. ind i fartbøder

Det forvandling får selv en Lamborghini Aventador til at virke slank. Hvilket da også er tilfældet. For faktisk har tyskerne skabt en Dodge, der er bredere end den ellers voldsomme italiener.

Schmidt-hjulene er udført i smedet aluminium og 21″. Og selv med den montering har det været nødvendigt med 25 millimeter spacere for at hjulene helt ud til kanten af de voldsomme skærme.

Reklameblok:
Den 6,2-liters Hemi-V8’er har også fået en overhaling. Gasspjæld, krumtap og udstødningssystemet er nyt. Hvor mange ekstra hestekræfter det lægger til, har tuneren ikke løfte sløret for. Men Chargeren triller i forvejen af samlebåndet med 707 hestekræfter og 880 Nm.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?