Tuner klar med åndssvagt bred Audi RS6

Vil du have en bred Audi – altså sådan rigtig bred? Så skal den en tur forbi DarwinPro først.

DarwinPro gør sig kun i ekstreme ombygninger. Og amerikanernes seneste bud, på hvordan en Audi RS6 C8 skal se ud, er bestemt ingen undtagelse. Faktisk er det noget nær det ondeste bud på en familiecontainer, vi længe har set.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Tunerne har taget bilens visuelle udtryk og gjort alt bredere. Det er lige fra forkofangeren ned langs forskærmene og videre og bagskærmene. Kort sagt i hele bilens længde. Men også bagenden ser markant anderledes ud. I hvert fald i forhold til fabriksbilen.

LÆS OGSÅ: GISP! NU KOSTER EN LITER BLYFRI 95 OVER 15 KR.

Her skal man især lægge mærke til den Formel 1-inspirerede diffuser med LED-lygten i midten. Her er lygten dog mere tænkt som styling og ikke en egentlig sikkerhedforanstaltning i tilfælde af dårligt vejr. Desværre har tunerne ikke sagt noget om eventuelle opgraderinger under hjelmen.

Reklameblok:Men selv hvis de ikke har rørt ved den, er den fire-liters biturbo-V8’er også rigeligt potent fra fabrikken. Med 600 hestekræfter og 800 Nm flytter stationcaren sine 2.150 kilo fra 0 til 100 km/t på bare 3,6 sekunder.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billeder af bilen

Reklameblok:

1
2
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk