Tuner hylder Paul Walker med helt speciel Supra

Toms Racing og et japanske magasin er gået sammen om at designe en særlig Toyota Supra, der hylder den afdøde skuespiller Paul Walker.

Tom’s Racing og et japanske magasin er gået sammen om at designe en særlig Toyota Supra, der hylder den afdøde skuespiller Paul Walker.

Walker var stor fan af Supra’en i fjerde generation – også kendt som A80 – og han nåede faktisk også at eje en god håndfuld af dem – herunder i hvert fald én i hvid. Med det for øje besluttede Tom’s Racing og det japanske magasin Safari for at denne A90 – altså den femte og seneste Supra – skulle være hvid. Mat hvid.

Farven er dog ikke alt, der hylder den afdøde skuespiller. Bilen er en hækvinge, der minder meget om den A80’erne kørte rundt med.Ligesom der monteret et sæt ikoniske BBS LM-hjul på 20 tommer hele vejen rundt. En hilsen til den hvide Supra som en computerskabt Paul Walker kørte væk i, i de afsluttende scener af Furious 7.

Samme fælge som Walker havde på sin private bil
Den bil, skriver Tom’s Racing, var faktisk Walkers egen. Den bil havde nemlig også BBS LM-fælge. Desværre har vi ikke fået tilsendt billeder er kabinen, men det er – siger den japanske tuner – fordi, man ikke er færdig med den endnu.

Til gengæld ved vi, at tunerne har været en tur under kølerhjelmen. Her yder den 3-liters rækkesekser nu 420 hestekræfter, mod de 340 som BMW-maskinen normalt yder.

Alle har mulighed for at købe et eksemplar. Altså i teorien. For Tom’s Racing bygger kun tre eksemplarer. Prisen? Mindst 117.000 dollars.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk