Tuner: En Lamborghini Urus har 808 hk og 23″ hjul

En Urus fra Wheelsandmore er en våd drøm med 23″ hjul

Flere af de største tunere har Lamborghini Urus-stumper liggende på hylderne, og nu har endnu én meldt sig.

Wheelsandmore’ Lamborghini har 808 hestekræfter og 972 newtonmeter fra den fire-liters biturbo-V8’er. Og det siger ikke så lidt. For med den slags muskler er Urus lige pludselig mere potent end både Lamborghini Aventador SVJ, den nye Sian og det mest af Lamborghinis øvrige modelprogram.

Når det så er sagt, koster det kaster, hvis den tyske tuner skal se på SUV’en. Alene de ekstra hestekræfter koster 5.500 euro at få tryllet frem. Oveni kommer så alt det, du alligevel ikke kan undvære.

ÅRETS JULEGAVE: SPAR 40% PÅ BILLETTEN TIL AUTO SHOW – KLIK HER!

Nyt udstødningssystem, siger du? 4.029 euro – tak. Den hyperavancerede luftundervogn, der lader dig styre frihøjde med få tryk på en mobil, får du heller ikke foræret. Tværtimod er 1.700 euro til at tage og føle på.

Så er der alu-fælgene. Ordentlige basser i 23″ i 10″ foran og 12″ bagtil. 10.000 euro! Ja, det er 74.000 danske kroner med den dagsaktuelle vekselkurs. Og så er vi ikke engang sikre på, at de fuldfede 335/30 Continental UHP-dæk følger med i prisen.

Det hele er selvfølgelig udover bilens pris. I Danmark løber en Urus fire millioner kroner. Men så er afgiften også betalt, hvis det kan trøste nogen.

 


Reklame: