Tuk-tuk stoppet på motorvejen: 76-årig sigtet for vanvidskørsel

Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Den kan kun køre 45 km/t og må således slet ikke være på motorvejen, alligevel havde en 76-årig mand sent fredag fundet vej ud på motorvejen ved Esbjerg.

En 76-årig mand blev sent fredag sigtet efter paragraffen om vanvidskørsel i færdselsloven, fordi en patrulje fra Syd- og Sønderjyllands Politi fandt kabinescooteren kørende i den helt forkerte retning på motorvejen ved Esbjerg.

Det skriver politikredsen på Twitter.

Manden kan altså betegnes som en slags spøgelsesbilist, og det har siden 31. marts i år været at betragte som vanvidskørsel.– Måske er det ikke engang sikkert, at han vidste, at han kørte på motorvejen, siger vagtchef Erik Lindholdt til Jydske Vestkysten.

LÆS OGSÅ: SJÆLDEN SKYLINE GT-R TIL SALG – DERFOR SKAL DU IKKE KØBE DEN

Det var mørkt, da den ældre mand tog sig en tur i Tuk-Tuk’en. Han havde dog ikke ligefrem til hensigt at stoppe, og der måtte en lastbilchaufførs snarrådige tanke til at stoppe den 76-årig.

Reklame-video:

Men først da Tuk-Tuk’en ramte lastvognen – dog med lavere hastighed – sluttede turen.

Den 76-årige er nu sigtet for en lang række overtrædelser af færdselsloven. Men han har dog ikke været påvirket, oplyser politikredsen til Ritzau lørdag. Tuk-Tuk’en må manden foreløbig se langt efter, den er nemlig beslaglagt.

Flere billeder: presse-fotos.dk

 

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk