Tuatara Aggressor er et monster med 2.200 hk


SSC, ja, dem det lykkedes at sætte en hastighedsrekord (efter lidt bøvl…) har nu lavet en enndu vildere udgave af hyperbilen Tautara.

Faktisk har de lavet to. En får tilnavnet Striker, og den har kun ét i hovedet – downforce. Mens Aggressor har fået endnu flere hestekræfter. Formentlig i jagten på endnu en hastighedsrekord.

For mens Striker må ‘nøjes’ med de 1.750 hestekræfter som den almindelige Tautara har, får Aggressor svimlende 2.200 hestekræfter.


Omvendt vil Striker generere 500 kilo downforce allerede ved 260 km/t. Og så er der stadig langt til topfarten på 460 km/t.

SSC har ikke sagt noget om, hvor hurtig de regner med, at Tautara Agressor bliver. Men de vil til gengæld gerne ud med, hvor mange biler de i alt bygger.

Der skal efter planen nemlig bygges 100 Tautara, mens der laves yderligere Tautara Striker, før det med Agressor bliver rigtig eksklusivt. Dem vil SSC nemlig kun bygge ti af.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk