Reklame:

Trump håner bilmærkes ansatte: “Om to år er I arbejdsløse”

Den tidligere amerikanske præsident har ikke meget til overs for de fabrikansatte, der lige nu ligger i konflikt med flere bilmærker i USA.

Både Ford og General Motors er ramt af strejker i USA. Fabriksarbejderne er ganske enkelt gået hjem, fordi de vil have mere i løn og bedre arbejdsvilkår.

Men skal et mærket som Ford honorere de ansattes krav, er det ensbetydende med konkurs. Det sagde Fords øverste direktør, Jim Farley, for nylig.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Amerikanernes tidligere præsident, Donald Trump, har da heller ikke meget til overs for de ansatte der nu er gået i strejke.

– Det gør ikke den mindste forskel, hvad I får, for om to år står I alligevel alle sammen uden arbejde, sagde den tidligere præsident,, da han talte med fabriksarbejderne i Michigan i denne uge.

LÆS OGSÅ: 64-årig stoppet med meget mystisk nummerplade

Fabriksarbejderne kræver bl.a., at Ford hælder 40 procent mere i lønningsposen nu og fremover.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det vil ifølge Jim Farley bringe årslønnen for en Ford-ansat op på 300.000 dollar om året svarende til 2,1 mio. kr. om året.

Donald Trump kom med bredsiden mod Fords ansatte, efter at det er kommet frem, at den nuværende præsident Joe Biden åbent støtter de ansattes krav og strejke.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?