Truende 20-årig sigtet – stjal bil fra familien

Billedet er ikke relateret til den omtalte sag. Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Onsdag eftermiddag blev politiet sendt ud efter en truende 20-årig mand som kort forinden havde stjålet en bil fra et familiemedlem.


Et skænderi inden for hjemmets fire vægge udviklede sig til tyveri, da en 20-årig mand fra Aarhus havde stjålet en bil fra en adresse i Aarhus V. Bilen tilhører, skriver politiet, et af den 20-åriges familiemedlemmer.

Patruljer i området fik besked om tyveriet og et signalement af den 20-årige, som man kort efter anmeldelsen kunne anholde og sigte for tyveri på Frydenlunds Allé. Oveni hatten blev den 20-årige sigtet for kørsel uden førerret og for at være påvirket af stoffer.

En blodprøve skal nu afgøre, om det sidstnævnte også rent faktisk var tilfældet. Derfor tog politiet den 20-årige med sig. Hvordan bilen kom retur til rette ejer, fremgår ikke af døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk