Reklame:

Trist melding: Lovligt ræs i Odense er truet

Indtil videre har vi her på Boosted Magazine kun bragt positive nyheder om RACEDAYS.DK og deres forsøg på at få det lovlige gaderæs udbredt i Danmark. Luften i de postive meldinger er dog blevet lidt køligere.

ODENSE-ARRAGEMENTER HÆNGER I EN TYND TRÅD
Når luften ikke er iskold, skyldes det, at samarbejdet mellem Odense Kommune og Racedays.dk for sæsonen 2016 har båret frugt. Således melder organisationen i dag ud, at der ligesom i Aalborg, Skjern og Randers er planlagt aftener med ræs for fuld pedal under lovlige samt sikre rammer i det fynske. Men det er med forbehold af den tunge slags.

boosted_nytbanner

ODENSE KOMMUNE: DET ER SIDSTE CHANCE
Streetrace-miljøet i Odense har ikke formået at stoppe det ulovlige streetrace, efter Odense Kommune har givet dem en håndsrækning, så de kan udøve deres sport lovligt. Samarbejdet mellem RACEDAYS.DK og Odense Kommune i 2016 skal nemlig anses for den sidste chance, streetrace-miljøet får“, lyder det i en pressemeddelse fra Racedays.dk.
Det lyder endvidere, at kommunen forbeholder sig retten til at trække sin støtte til arrangementerne, såfremt disse ikke har en effekt, der kan dæmme op for de ulovlige aftener i Odense. Desuden er der i Odense, som den eneste by, kun givet tilladelse til fire arrangementer. Både i Aalborg, Skjern og Randers er der planlagt fem af slagsen.

Reklame:

MEN
Der bliver kørt ræs på strækningen Stat-Ene-Vej i Odense, som også lagde asfalt til i 2015. Boosted Magazine var selv til stede, da RACEDAYS.DK kom til Odense for første gang, og vi var meget imponeret af arrangementet. Vores reportage fra den aften kan læses i Boosted Magazine nr. 22.

Der bliver kørt ræs i Odense på den 201-meter lange Stat-Ene-Vej i tidsrummet 20:00 til 00:00 på følgende datoer:
21. maj
2. juli
6. august
3. september

Boosted Magazine arbejder på en kommentar fra Odense Kommune om holdningen til samarbejdet med Racedays.dk

Gi’ den gas, det er lovligt ( i hvert fald i 2016) Og husk hjelmen det er et lovkrav!
t2

 

Reklame: