Tre gode råd til at vedligeholde lakeringen på din bil

Dette indhold er sponsoreret 

Har man først investeret i den rigtige bil med den helt rigtige farve lak, så er det vigtigt, at man bruger tid på at vedligeholde den, så den bliver ved med at skinne de helt rigtige steder i mange år endnu.

Dette kan gøre på forskellige måder, men i denne artikel finder du tre nemme og simple råd til, hvordan du kan vedligeholde lakken på din bil hjemme i indkørslen. Vil du gerne vide, hvor meget bilen er værd, og hvor meget den kan sælges for efter du har givet den en god omgang pleje, så kan du læse mere omkring Bilvurdering her, så du kan være sikker på, at din bil altid er det helt rigtige værd.

Coating

Vil du gerne passe på lakken på din bil, så skal du benytte dig af coating. Dette er en behandling, som holder snavs, vejstøv og andet skidt væk fra lakken, og det gør det langt nemmere at vaske det af, når du kommer hjem fra vejen. Coating var og er stadig lavet af bivoks i mange tilfælde, men du kan også få keramisk coating, som fungerer langt bedre med lakken og giver et bedre beskyttende lag. 

Vask din bil med håndkraft

Vil du gerne vedligeholde din bil på den rigtige måde, så sørger du for, at den ikke ser skyggen af en vaskehal. En vaskehal bliver brugt til mange formål, og det sker ofte, at der sidder sten eller andet skarpt i de stor ruller, og dette kan ridse din lak på bilen. Vil du gerne vedligeholde din bils lak rigtigt, så vasker du den i hånden med mild sæbe, som ikke ødelægger integriteten i coatingen og i lakken under. Er det muligt, så er det også en god ide at vaske bilen i kalkfri vand. Dette gør, at du ikke får lange striber på bilen, når den tørrer.

Vær opmærksom på vejen

Et andet stykke arbejde, som du kan gøre for at vedligeholde lakken på din bil er, at du er opmærksom, mens du kører. Dette betyder, at er der en masse støv på vejen, så er det en god ide at vaske bilen, når du kommer hjem. Er der meget slud og sjap på vejene, så husk at skylle bilen efter, så det ikke sætter sig og danner rust. Det bedste du kan gøre for vedligeholdelsen på din bil er, at du er opmærksom på vejret og vejen, mens du kører. 


Reklame: