Tre-årig finder sten og ti nye Audier – koster forældre en formue

Foto: Audi PR

Her er vist et barn, der skal være glad for Kinas ‘et barns’-politik

Det siges, at det koster 72.000 om året at have bare ét barn. I Kina har et forældrepar betalt næsten det samme til en Audi-forhandler. Men ikke for en bil.

Nej, for da de tog deres tre-årige datter med til et besøg hos den lokale Audi-forhandler, fik den lille lort frit spil. Det lykkedes nemlig pigen at samle en sten op og ‘tegne’ på hele ti af forhandlerens biler, det skriver mediet 7News der har opsnappet historien.

Historien melder ikke noget om, hvilke biler den tre-årige og stenen var i nærkontakt med. Men en Q8 og en Q3 skulle være i blandt.

For at sætte det lidt i perspektiv tager Audi i Danmark tæt 20.000 kroner for en almindelig metallak. Helt galt går det, hvis farven har perlemors-effekt. Det tager Audi 62.000 kroner for.

ÅRETS JULEGAVE: SPAR 40% PÅ BILLETTEN TIL AUTO SHOW – KLIK HER!

Det kan selvfølgelig være anderledes i Kina. Men når det kommer til Audi, er intet billigt. Hvilket forælderne fik at føle, da forhandleren efterfølgende sagtsøgte dem.

Selvom ridserne kunne poleres eller omlakeres væk, påstod forhandleren, at man ikke kunne sælge bilerne som nye længere.

Derfor sagsøgte forhandleren den tre-åriges forældre. Forhandleren forlangte i første omgang 29.000 dollars for skaderne. Men i et forlig blev man enige om en noget mindre kompensation på 10.000 dollars. Rundt regnet 67.000 danske kroner.

Uanset beløbets størrelse er det et rimelig dyrt ‘kig’.

 


Reklame: