Travl weekend: 29 får bøder ved ulovligt gaderæs

Syd- og Sønderjyllands Politi slog lørdag aften og søndag nat til mod ulovligt gaderæs i kredsen.

Lørdag aften og søndag nat kunne Syd-og Sønderjyllands Politi uddele bøder og eller sigte i alt 29 personer for optræk til gaderæs.

Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

– Syd- og Sønderjyllands Politi gennemførte lørdag aften og natten til søndag en ny indsats for at forhindre streetrace i politikredsen.


LÆS OGSÅ: Denne VW Boble er lige stå stor som en militær-Hummer

– Weekendens indsats afspejler, at politikredsen fortsat har nultolerance over for disse hændelser, der skaber utryghed og kan skabe farlige situationer i trafikken, skriver politiet i pressemeddelelsen.

Det var en patrulje, der ellers skulle have ført coronaopsyn med nattelivet, der fik sat en stopper for det ulovlige ræs.

Narko, uden kørekort og for høj hastighed.
Her kunne man lørdag aften omkring kl.22 konstatere, at en større gruppe var forsamlet om det ulovlige ræs i et industriområde. Derfor tilkaldte patruljen færdselsafdelingen, som på stedet kontrollerede 50-60 biler for fejl og mangler.

i alt fik 23 bilister bøder for fejl på deres biler, mens atter to blev skrevet for at køre uden kørekort. Een blev sigtet for narkobesiddelse, alligevel blev blot to sigtet for at køre for stærkt.

Det er ikke første gang i august, at politiet sætter ind med bødeblokken over for gaderæset i kredsen. Tidligere på måned skrev man  bøder ud for 88.000 kroner ved gaderæs i Toftlund og Holsted. Mens man blot et par dage efter uddelte 45 bøder i Haderslev – også i forbindelse med ulovligt gaderæs.


Reklame: