Traileren for Top Gear sæson 24 er her – noget spektakulært i vente?

top gear
foto: topgear.com

Kritikken haglede ned. Chris Evans gav op, og The Grand Tour kaprede seerne. Alligevel liger det, at vi kan vente os noget stort af BBC’s 24.sæson Top Gear

Efter fyringen af Jeremy Clarkson sprang det stolte flagskib hos britiske BBC bilprogrammet Top Gear alvorligt læk. Men hvis den senest frigivende trailer holder vand, kan skibet allerede være på ret køl igen ved start af den nye og 24.sæson.

Kritikken haglede ellers ned over den britiske public service-station BBC allerede efter første afsnit af Top Gear-sæson 23. Den første uden værtstrioen Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May siden 2002.

Først var Chris Evans på Twitter for at kalde programmets seertal – eller mangel på samme – ‘ mindre relevant end nogensinde‘. Siden gav den garvede vært helt op og forlod Top Gear. Endnu større en torn i øjet på BBC blev det, at Clarkson og co. fik kæmpe succes med deres ‘The Grand Tour’ i samarbejde med underholdningsgiganten Amazon fra den anden side af Atlanten i USA.

HAR RUPPET NEGELENE 
Til BBC’s forsvar skal det siges, at ikke blot deres tidligere vært-trio forlod programmet. Det samme gjorde en del produktionsfolk. Man har derfor måtte hyre en masse nye TV-hoveder i det britiske. Og det kan være, at det er, hvad vi ser frugten af med traileren for den 24. sæson.


Måske vil sidste sæson blive skrevet i historiebøgerne som den ‘med bump på vejen’. For sæson 24 ser godt nok fed ud.

Top Gear sæson 24 har premiere d. 5. marts på BBC2.

SE TRAILEREN HERUNDER OG BEDØM SELV

 

 


Reklame: