Træt af bløde pakker? Her er gaverne til bilentusiasten

Jocks.dk

Her er tre gode bud på julegaveønsker til den kræsne bilentusiast. Ja, det er dig!

Julen er lige om hjørnet, og din ønskeseddel er stadig blank. Ingen grund til bekymring, vi ved nemlig lige, hvad du skal ønske dig til jul i år.

Bilplejesættet – bilen skal stå skarpt året rundt
Har du ikke ligefrem kørt slæden i garagen, så bliver du ekstraglad for at finde noget bilpleje under træet med dit navn på. Det er nemlig nu, vi går ind i de bilmæssigt rigtig hårde måneder. Sne, sjap, slud, fugt – intet der er godt for din bil. Heldigvis kan du holde det fra både fælge og lak med et plejesæt fra tyske Racoon.

Mål dine præstationer
Det er altid godt at være bevidst om sine præstationer. Ja, også dem uden for sengekanten. Dragy er den lille smarte dims, der GPS-sporer alt fra din bedste 0-100 km/t-tid til dine 1/4-mile-tider. Med en smartphone koblet på kan du endda optage video, der viser dine præstationer samtidig. 

Dragy performance Jocks.dk

Frisk alu
Har dine nuværende aluminiumsfælge set bedre dage, eller kører du – gud forbyde det – på stålfælge, er det nu, du skal se dig om efter nyt. Navnet ROTA emmer både af race og stil til gadens asfalt. Der er en masse designs at vælge i mellem, så det er bare at gå amok.

Så hvad venter du egentlig på? PS: Lige nu og hele december ud har Jocks.dk fri fragt!

 

 


Reklame: