Video: Toyota i problemer – Hilux dumper ‘Elg-testen’ igen


articleleadwide-the-new-toyota-hilux-failed-a-swedish-moose-testgsbqt9

Ingen moderne biler burde dumpe denne test, alligevel er den nyeste aftapning af Toyota Hilux i alvorlige problemer med den svenske ‘elg-test’.

Det svenske bilmagasin, Teknikens Värld, burde i dag ikke kunne stresse nye biler i nogen nævneværdig grad i den berømte og berygtede ‘elg-test’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Testen er meget simpel – en bil må ikke opføre sig nervøst i mødet med en elg. Ottende generation af Toyota Hilux har dog mere end svært ved at forholde sig i ro under manøvren rundt om de opsatte trafikkegler, der skal gøre det ud for det vildvarende og vejkrydsende kæmpe dyr.

boosted_nytbanner

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


IKKE FØRSTE-GANGS NERVER
Den japanske pickup hopper og danser rundt allerede ved 60 km/t, hvor testbilen tilmed er tæt på at vælte flere gange under den ellers korte manøvre. Det er ikke første gang, Toyota med Hilux kommer til kort overfor de svenske testpiloter. Samme problemer oplevede modellen for ni år siden i 2007.

For at det ikke skulle virke opsat, havde Teknikens Värld fem andre biler med i testen, der selv ved 68 km/t klarede testen uden problemer.

SE HILUX’EN KÆMPE FOR AT STÅ PÅ HJULENE I ‘ELG-TESTEN’ HERUNDER 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk