Toyota til forhandlere: Ta’ ikke for mange GR Corolla-bestilinger

Det er der nemlig slet ikke fabrikskapacitet til. Eller jo, måske. Men de vil kun producere 6.500 biler. 


I hvert fald det første år. Derfor har den amerikanske Toyota-importør bedt sine forhandlere holde igen. Eller det vil sige, forhandlerne er blevet bedt om at få kunderne til at holde igen.

Det bekræfter importøren overfor mediet Road and Track. Modellen er på nuværende tidspunkt forbeholdt det nordamerikanske, australske og japanske marked. Men selvom GR Corolla, der får 305 hestekræfter og 370 Nm, ikke kommer til hverken Europa eller Danmark, vil Toyota ikke sige noget om den endelige pris endnu. Heller ikke over for de kunder, som faktisk har mulighed for at bestille en GR Corolla.

I hvert fald ikke officelt. Meget apropos Toyota breakede den australske importør i går nyheden, om at Supra-modellen er på vej med manuelt gear. Først flere timer efter udsendte den danske importør samme nyhed. I pressemeddelelsen skriver Toyota Danmark dog ikke, om man gør Supra med manuelt gear til en del af programmet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk