Reklame:

Toyota stopper med at bygge biler igen

Der mangler dele. Derfor indstiller Toyota nu produktionen af biler i Pakistan. Det er anden gang inden for gange kort tid.

Bilindustrien i Pakistan er måske ikke verdens største. Men den lider. Og nu så meget at Toyota inden for en ganske kort periode føler sig nødsaget til at trække stikket igen.

Helt konkret er Indus Toyota, et datterselskabet af Toyota i Japan, allerde lukket ned. Nedlukningen trådte i kraft 28. september, og fabrikken åbnes ikke igen før 10. oktober.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver flere lokale medier bl.a. Pakwheels.com.

Det er ikke første gang i år, at Toyota lukker sin fabrik i Pakistan ned. Det samme skete tilbage i august og ind i de første dage af september.

LÆS OGSÅ: Danske Henrik Fisker taber milliarder på at bygge elbiler

Her skød Toyota skylden på lav efterspørgsel og manglende dele. Fabrikken var dog også lukket mellem 21. juli og den 3. august af de samme grunde.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og mellem 26. juni og 27. juni lå fabrikken også stille, fordi der var problemer med importen af råmaterialer.

Ifølge Pakwheels er Toyota dog langt fra det eneste bilmærke med fabrik i Pakistan, der er ramt af problemer. Det er landets bilindustri generelt.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?