Reklame:

Toyota: Sådan skulle Supra have set ud

Se godt på billederne i denne artikel. Så har du nemlig en idé, om hvordan Toyota egentlig havde tænkt sig, at Supra’eren skulle have set ud.

Selvom Toyota Supra deler sine væsentligste komponenter med søsterbilen BMW Z4, så hævder japanerne meget stålsat, at Supra skiller sig markant ud fra sit tyske sidestykke.

Og ikke kun fordi den ene har fast tag og den anden ikke har. Nu har japanerne så selv løftet sløret for nogle af de designforslag, man overvejede, inden det endelig design blev låst for at nå produktionen på fabrikken i Østrig.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Dansk vognmand risikerer Danmarks største bøde for ulovlig cabotagekørsel

Og man må give Toyotas designhold én ting. De har været myreflittige med de forskellige forslag. For der er mange af dem.

Det ene øjeblik synes vi at kunne se klar inspiration fra en Nissan 370Z, før den næste tegning minder os om en Nissan R35 GT-R – ja, endda en Mitsubishi Eclipse i fjerde generation synes vi at kunne se konturerne af.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se de forskellige design-forslag herunder og den endelige model i leer herunder.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?