Toyota og Lego bygger Supra ud af 480.000 klodser


Danske Lego har endnu engang bevist, hvorfor de har verdens fedeste legetøj. Denne gang i samarbejde med Toyota.

De har brugt intet mindre end 480.000 styk af de berømte klodser for at bygge en Toyota Supra Mk.V. Og ja, det er i 1:1.

Faktisk er det eneste, som ikke er lavet af klodser fra Danmark, rat, hjul og føresædet i Supra’eren. Og så selvfølgelig emblemerne. I det hele taget er modellen vildt bygget. Den utroligt detaljerede japaner har blandt andet fuldt funktionsdygtige for-og baglygter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Kabinen er også 100 procent Lego. Næsten i hvert fald. Alt fra passagersædet til midter-konsollen er konstrueret af klodser. At alt ikke er lavet af Lego, er der en god grund til.

LÆS OGSÅ: Sigtet for spritkørsel – bilist faldt i søvn midt i lyskryds

Ses vi til Auto Show?


For Supra’eren kan køre. Dog ikke med de samme muskler som i den tre-liters rækkesekser, som Supra’eren almindeligvis har. Lego gik en noget billigere løsning – en elmotor.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Toyotaen er ikke den første Lego-bil i 1:1 af den virkelige vare. Den danske legetøjsgigant har før arbejdet sammen med McLaren, Bugatti og Lamborghini om præcis det samme.

Hvor dyrt det hele har været, melder hverken Toyota eller Lego noget om. Men nok noget mere end de 180 kr. Lego tager for den mindre model. Den er så også ‘kun’ lavet af 299 klodser.

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk