Toyota har registeret Supra-navnet i Europa


Det bliver mere og mere sandsynligt, at Toyota vil genoplive det legendariske Supra-navn. Den japanske bil-gigant har netop registeret Supra som varemærke hos EU’s patentkontor på Island.

toyota-ft1-concept
Alle bilfolk har håbet på en ny Supra, siden Toyota viste FT-1 concept i 2014

Den sidste Supra (Mk. IV’eren) er ikke alene blevet en kult-vogn takket være dens medvirken i utallige populærfilm, den markerede også en sand guldalder for japanske sportsvogne i 1990’erne. En tid, der fostrede mange af de helt store, som desværre aldrig fik en efterfølger. Spørgsmålet er om vi nu, 14 år efter den sidste Mk. IV’er blev produceret, kan håbe på guldalderens genkomst.

boosted_nytbanner-600x116

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Den seneste udvikling blev opdaget af en vaks administrator hos mediet SupraMkV.com. Det er vigtigt at huske på, at bilfabrikkerne patenterer en pokkers masse ting hele tiden, men lige det her tør mange altså tage som et godt tegn.

LÆS OGSÅ: SE 20 AF DE DUMMESTE TING FOLK ER KØRT TIL MEKANIKER MED

Det forventes, at Toyota vil bruge Supra-navnet i forbindelse med et kommende joint venture med BMW. Kommer der en bil ud af det, forventer mange, at det sker på platform af den 460 hestes Lexus LC500 med en fem liters suge-V8’er.

Se vores reklamer:


Patentet, der tænder julelys i øjnene på Suprafans i juni måned
Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk