Toyota genstarter produktionen af endnu flere Supra-dele


Japanerne har fundet ud af, at der er virkelig gode penge i gamle – undskyld, nye dele – til gamle biler.

Både Toyota og Nissan gør det, faktisk. Altså producerer dele til biler, der for længst er skrevet ud af modelprogrammet. Hvordan Nissan eksempelvis restaurerer hele Skylines, kan du læse mere om her. Og hos Toyota har man besluttet sig for at genstarte produktionen af endnu flere dele til Supra-modellerne A70 og A80.

Sidstenævntes medvirken i Fast and Furious-filmene har gjort modellen kult. Og en kultbil er der penge i. Derfor tilbyder Toyota nu meget ejere af de ældre Supra-modeller endnu flere dele, end det hidtil har været muligt at få fingrene i.


Til den ældste, A70’erne, vil det allerede fra denne måned af være muligt at købe nye, fabriksoriginale bremseslanger, hovedcylinder og knapper til klimapanelet. Bare for at nævne lidt.

Til A80’erne er det lidt mere sparsomt med nye dele. Faktisk er der ‘kun’ to dele at komme efter. Fra denne måned kan der således købes fabriksnye lamdasonder og til august kommer nye forkofangere.

Toyota oplyser dog, at delene produceres i begrænset antal. Det er altså om at være først-til-mølle. Til gengæld kan delen bestilles via side GR Heritage Parts.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk