Toyota: Det er forkert kun at sælge elbiler

Foto: Toyota

Toyota vil ikke ændre sin strategi, når det kommer til elektrificeringen af modelprogrammet – og japanerne har ingen planer om kun at sælge elbiler i fremtiden.


Mens mange konkurrenterne allerede har sagt, at de meget snart kun vil producere elbiler, forholder det sig helt anderledes hos Toyota. Topchefen Akio Toyoda tror fortsat på, at det er smartere at tilbyde forbrugerne flere drivmidler på samme tid. Og her er elbiler kun en del af løsningen.

LÆS OGSÅ: Det kan koste kørekortet – kan du denne regel?

Men fremover vil Toyota sælge brintbiler og biler med forbrændingsmotorer, det skriver finansmediet Bloomberg.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Ved et event, hvor Toyota havde samlet nogle af sine nordamerikanske forhandlere i Las Vegas, uddybende Toyota-toppen den beslutning.

Og her blev det slået fast, at udbredelsen af elbil “vil tage længere tid, end medierne vil have os til at tro.”. Japanerne uddybede, at det fortsat er mærkets strategi, at tilbyde det “størst mulige” udvalg af drivlinjer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Det er vores strategi, og den holder vi fast i, sagde Akio Toyoda.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk