Reklame:

Toyota bekræfter ny Supra: 6 cylindre og baghjulstræk

Foto: Toyota Danmark

Bare to dage før Goodwood Festival of Speed bekræfter Toyota, at den nye Supra kan ses på den engelske motorfestival

Der er gået vildt lang tid. Men nu har den næste Supra med modelbetegnelsen ‘A90’ aldrig været tættere på offentlig asfalt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Som vi skrev om for blot et par dage side, pirkede Toyota til nysgerrigheden i os alle ved at lufte et billede af en camoufleret Supra på Twitter.

Og ja, den næste Supra kommer til Good Festival of Speed fra den 12 til 15. juli. Det skriver Toyota i dag i en pressemeddelse. Endnu bedre bliver det bare et par linjer længere ned i samme meddelse. For her bekræfter Toyota, at den A90’eren vil være tro mod sine rødder. Det vil altså sige sekscylindrede frontmotor og baghjulstræk.

Foto: Toyota Danmark

Selvom vi aldrig før har været tættere på Supra’en, bliver det stadig med blikke lidt fra distancen. Den kommende gadebil vil nemlig under Good Festival of Speed være camoufleret i de røde, hvide og sorte farver fra Toyota Gazoo Racing.

Toyota piller det desværre først helt af i starten af 2019, inden bilen er klar til sin endelige introduktion næste sommer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

 

 

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?