Topfarten i LaFerrari er MEGET højere, end fabrikken påstår

Officelt er tophastigheden i en Ferrari LaFerrari 349 km/t. Altså officelt. For en videoen i denne artikel beviser, at det kan gå meget hurtigere!

LaFerrari er en af de vildeste hyperbiler i nyere tid. Den er udstyret med 800 hk fra en 6,3-liters V12-motor, som også får hjælp fra en batteripakke ombord. Det giver en systemydelse på 963 hk, hvilket er nok til at give vanvittige præstationer, skriver Bil Magasinet.

Da modellen kom frem i 2013, stod fabrikken fast på, at den havde en tophastighed på 349 km/t. Men nu tyder meget på, at fabrikken har underdrevet det tal kraftigt. I videoen herunder, som er optaget i en LaFerrari på Autobahn går det nemlig noget hurtigere.

LÆS OGSÅ: Du gætter “ALDRIG”, hvorfor denne Porsche er til salg

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Faktisk når bilen hele 372 km/t på speedometeret, før videoen slutter. Det er kun 14,7 km/t langsommere, end da McLaren F1 satte hastighedsrekord i 1998 på VW’s testbane i Tyskland, hvor F1’eren nåede hele 386,7 km/t.

Foto: Bil Magasinet

Det skal dog bemærkes, at det ikke er sikkert, at man kan stole 100 pct. på speedometeret i en LaFerrari, men under alle omstændigheder går det pænt stærkt i videoen herunder.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Exotics Vs Classics (@speedtimers) den


Reklame: