Reklame:

Top Gear-vært underskrev uhyggeligt dokument før ulykke

Som TV-program har Top Gear ligget helt stille, siden værten Freddie Flintoff kom slemt til skade i december sidste år. 

Top Gear-værter bliver både spurgt og bedt om lidt af hvert.

Freddie Flintoff, der siden 2019 har haft en tredjedel af værts-tjansen, fortalte – før han kom til skade i december sidste år – at han flere gange er blevet bedt om at sætter sine underskrift på ansvarsfraskrivelser.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Da den 45-årige tv-vært kom til skade, var han i gang med at optage noget af et Top Gear-program på programmets testbane, der ligger på Dunsfold Aerodrome i Surrey, England.

Den tidligere cricketspiller blev angiveligt indlagt med brækkede ribben og flere skader i ansigtet.

LÆS OGSÅ: Nyt forbud rammer bilister: 599 har allerede fået store bøder

I sidste måned viste Flintoff sig for første gang offentligt i forbindelse med netop en cricketkamp. Her bar Top Gear-værten stadig rundt på tydelige skader.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det var dog hele to år før ulykken – nemlig i oktober 2020 – at Flintoff fortalte, at han allerede flere gange var blevet om at skrive under på flere ansvarsfraskrivelser.

Oftest i forbindelse med vovede stunts og stadigt vildere udfordringer i Top Gear. I et afsnit af The Graham Norton Show fortalte Flintoff bl.a, at han skrev under på sådan et dokument i forbindelse med et bungeejump i en bil.

– Alle tror, jeg er en vovehals. Men det er ikke tilfældet. Efter vores bungee-jump blev de forskellige ting dog kun vildere, lød det indrømmende fra Flintoff.

Reklameblok:


Efterfølgende forklarede Flintoff, at han i forbindelse med Top Gear-optagelser har ‘været nødt’ til at underskrive flere ansvarsfraskrivelser for ikke at få ballade med forsikringsselskaber.

I dag hænger TV-programmet Top Gear i så tynd en tråd, at BBC angiveligt har flyttet hele produktionsholdet til andre programmer. Læs mere om det her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?