Top Gear chokket fortsætter: Afsnit 3 slår 13 år gammel kedelig rekord


Zappede du ind på BBC 2 søndag aften kl. 21 for at se det nye Top Gear? Ja, så var du én af blot 2.4 millioner mennesker, der synes, det var en god idé.

LÆS OGSÅ: SKRU OP – SE 1.000 HESTET GT86-DRIFTER RIVE HJULENE RUNDT

Trods Chris Evans tweets om det modsatte så kunne noget altså tyde på, at det går i den helt gale retning for Top Gears genkomst, efter at Jeremy Clarkson fik en fyreseddel, men tog May og Hammond med sig over til amerikanske Amazon for at skabe “The Grand Tour“, der er har premiere til efteråret.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
boosted_nytbanner

LÆS OGSÅ: 15 BILER + EN TURBO SELV EN MEKANIKER MÅ OPGIVE

Top Gears nye format lagde ellers nogenlunde ud, da 4.4 millioner mennesker så det første afsnit efter Clarksons fyring. Siden er det dog gået drastisk ned. Blot 2,8 millioner så med forrige søndag, og i går var tallet altså hele 400.000 lavere. En seertals-bundrekord, som kun er registeret én gang før for 13 år siden.

Se vores reklamer:


Det tager vært Chris Evans dog ikke så tungt. Irrelevant eller ej – tallene lyver ikke – det nye Top Gear er ikke nogen skræmtrold.. endnu altså

Hvad siger du til det nye Top Gear – smid din holdning i kommentarfeltet herunder

 

 

Flere artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk