Top Gear bløder seere: ‘Fiddy’: Jeg kan redde det


Da Jeremy Clarkson fik et stykke gråt papir udleveret af BBC-toppen, forlod ikke alene en verdenskendt værts-teori det britiske TV-flagskib, hele Top Gear-konceptet mistede pusten.

C. Evans blev hevet fra radioen til bedste sende tid søndag aften for at redde Top Gear – det lykkedes ikke – nu er han fortid

BBC gjorde radio-stemmen Chris Evans til skærmtrold sammen med bl.a. Matt ‘Joey’ Leblanc, Formel-1 persona Eddie Jordan og youtube-stjernen Chris Harris.

LÆS OGSÅ: VILD RYGTE LÆGGER 400 HESTES V6 HYBRID I DEN KOMMENDE SUPRA

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det nye hold kom aldrig rigtig godt fra start, og i en sæson, der netop er slut, er førstnævnte faktisk helt ude af billedet igen. Seerne vendte ‘det nye Top Gear’ ryggen, trods bl.a. Chris Evans hårdnakkede tweets, om det modsatte.

boosted_nytbanner-600x116

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: KLIK HER OG VIND DEN FEDESTE TUR TIL VALLÅKRA 2016

Evans havde en bærende rolle i denne netop afsluttede sæson. En rolle, BBC ikke vil finde en erstatning til, forlyder det. Alligevel melder der sig nu en person klar til at drive Top Gear-æraen ind i en ny tidsalder. Og det er en højst overraskende gut.

50 CENT KLAR!

50 Cent aka. ‘Fiddy’ aka. Curtis James Jackson III er på røven, efter at han sidste år gik konkurs. Alligevel melder den amerikanske ‘gangster-rapper’ sig nu klar i kulissen, hvis da BBC kan bruge ham som redningsmand.

På røven: 50 Cent gik i juli sidste år konkurs - pengekassen var tom for Gangster-rapperen
På røven: 50 Cent gik i juli sidste år konkurs – pengekassen var tom for Gangster-rapperen – nu vil han være Top Gear-vært

DET SIGER 50 CENT OM TOP GEAR
“Jeg ville elske at arbejde på Top gear, jeg kunne helt sikkert redde det program, men det ville koste dem. Der er ikke en bil, som jeg ikke har ejet gennem årene, min bilsamling er lige så god som nogen andens”, siger 50 i et interview til Daily Star, mens han fortsætter:

“Top Gear var et af verdens mest ikoniske programmer og det er en skam, at det nu er kommet til dette … Siden det gamle hold forsvandt, har det ikke været til at genkende programmet og det skal tilbage dertil, hvis det skal overleve … Det er et show, man kan se i alle lande.”

Reklame:

LÆS OGSÅ: SE DEN NYE M5 TESTET PÅ ‘RINGEN’ – OGSÅ HER BLIVER AWD EN MULIGHED

Vildt tilbud, Fiddy, siger vi bare. Men hvordan en mand, der i virkeligheden har leaset sig til mange af sine biler i en ellers imponerende, potent og “MTV Cribs’-værdig karriere, er stadig et godt og ubesvaret spørgsmål.

FAKTISK HAR MTV BESØGT 50 CENT – KAN DU HUSKE DET? ELLERS KAN DU GENSE DET LIGE HERUNDER

 

 

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk