Tog fejl af speeder og bremse – så endte Lamborghini i en sø

Tirsdag aften i denne uge tog en østrigsk bilist fejl af speederen og bremsen. Fejlen sendte en rød Lamborghini Huracan 15 meter ud i en sø.

Tirsdag aften i denne uge tog en østrigsk bilist fejl af speederen og bremsen. Fejlen sendte en rød Lamborghini Huracan 15 meter ud i en sø.

Omkring kl.22.50 tirsdag aften mistede en 31-årig schweizisk mand kontrollen over den Lamborghini Huracan, han sad bag rattet af. Ganske enkelt fordi han tog fejl af speederen og bremsens placering.

Det skriver østrigsk politi.

Fejlen sendte Lamborghini’en femten meter ud i en sø. Heldigvis kunne den 31-årige fører komme ud af bilen ved egen hjælp. Kort forinden var en 40-årig passager steget ud, og politiet skriver, at det måske var for at imponere passageren, at den 31-årige mand ville hurtigt frem ad.Det kom han også. Men alt for hurtigt. For i stedet for at bremse fortsatte Lamborghini’en direkte ud i vandet i søen Mondsee nær byen af samme navn.

Ingen James Bond
Bilen sank hurtigt, og bilisten blev efterfølgende kørt på hospitalet for at blive behandlet for sine skader. Politiet var ikke sene til at tage lidt pis på hele situationen på bilistens bekostning.

For nok er en Huracan hurtig, men den er ingen ubåds-Lotus Esprit S1, som James Bond havde til rådighed i 1977 i filmen The Spy Who Loved Me.

Når det så er sagt, skriver lokale medier, at det tog fem dykkere og en kran tre timer at få bilen op af vandet igen. På det tidspunkt var Lamborghini’en sunket fem meter ned.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk