To mænd og én kvinde tiltalt for gaderæs – “De skal alle tre i fængsel”

Genrefoto: presse-fotos.dk

I denne uge begynder en retssag mod to mænd og en kvinde ved Retten i Horsens. De skal alle tre i fængsel, mener anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi.

27. august 2021 kl. 23.25 tog Sydøstjyllands Politi i et klassisk gaderæs. Det mener anklagemyndigheden nu skal koste dem alle tre en frihedsstraf. Ligesom mændene både skal aflevere deres biler og kørekort. Det skriver Horsens Folkeblad.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Den 26-årige kvinde, siger politiet, fungerede som starter, mens de to mænd på hver sin side af hende ræsede afsted, da hun gav signal. De to mænd er henholdsvis 30 og 24 år gamle. For sidstnævnte går anklagemyndigheden efter at få ham dømt under særligt særligt skærpende omstændigheder, da han ikke havde noget kørekort, da gaderæset blev kørt.

LÆS OGSÅ: Hader Boosted-redaktionen virkelig elbiler?

Den 24-årige er tiltalt for at have kørt mindst 89 km/t på strækningen, hvor man må køre 50 km/t. Mens anklagemyndigheden mener, at den 30-årige kørt mindst 60 km/t.

Reklameblok:Sagen behandles som en domsmandssag. Hvilket betyder, at alle tre helt eller delvist nægter sig skyldige.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk