To Lancer Evo’er har påkørt én Lexus til biltræf


Da en Lexus GS ville dreje ind på en parkeringsplads til et Cars and Coffee-træf, kom en fodgænger gående. Det kostede to Mitsubishi’er nogle seriøse buler.

To Mitsubishi Lancer Evolution-modeller har fået seriøse hug ved et ved Cars and Coffee-træf i Californien.

Optagelser fra stedet er dukket op på det store internet. Men ingen af klippene viser selve ulykken. Udsagn fra en række vidner tyder dog på, at Mitsubishi’erne – eller deres ejere – selv var skyld i uheldet.

Det forlyder, at føreren af en hvide Lexus GS var ved at dreje ind på parkeringspladsen, hvor Cars and Coffee-træffet blev afholdt. På et tidspunkt vælger Lexus’en at holde tilbage for en fodgænger, som er ved at krydse et fortorv.Det skriver Carscooops.

Føreren af den blå Lancer Evo forventer ikke, at Lexus’en bremser. I hvert fald fortsætter den ene japaner lige op i røven på den anden.

Mitsubishi Evolutions Crash in Santa Clara

Grumme skader på begge Evo’er
Værre blev det af, at en sølvfarvet Lance Evo lige bag sin blå søster heller ikke er alt for vågen. Derfor ender de tre biler med at holde stille lige uden for parkeringspladsen.

Billeder og videoer viser, at de to Mitsubishier fik omfattende skader ved uheldet. Den blå Evo har fået knust den ene forlygte, mens dens køler er sprængt. Den frontmonteret intercooler har det heller ikke for godt. Ejeren fjernede efter vidners udsagn også bilens forreste kofanger, da den havde fået betydelige skader.

Den sølvfarvede Evo har også brug for en ny kofanger, forlygter og en ny kølerhjelm. Den hvide Lexus ser ud til at være sluppet nådigt.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Blue Nissan GTR Nismo R35 (@cal.r35)Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk