Tjener millioner om året – dukker op til træning i en Fiat Panda


Penge er ikke alt. Bare spørg Arturo Vida. Han spiller i øjeblikket for fodboldklubben FC Inter. Men han dukker op til træning i en 21 år gammel Fiat Panda.

Han tjener en lille million kr. om ugen og kunne derfor med lethed rulle ud til FC Internazionale i den ene superbil efter den anden. Måske en ny én for hver af ugens syv dage.

Men det gør Arturo Vidal ikke. I hvert fald ikke hver dag. Faktisk ynder han at dukke op i sin Fiat Panda fra år 2000. Et sandt ikon i italiensk bilindustri. Blandt andet fordi den originale Panda var i produktion i hele 23 år mellem 1980 og 2003. Undervejs fik den blandt andet firehjulstræk.

Arturo Vidals Panda er som sagt fra 2000, og at dømme ud fra billederne på hans Instagramprofil er han ikke lige frem flov over den pastelgrønne Izmir Green-farve.Arturo Vidal stiller gerne op til et lille ‘photoshoot’ med Panda’en flankeret af en Ferrari 488 GTB og Brabus-tunet Mercedes G-Klasse.

Han er dog ikke den eneste fodboldspiller, som har et ømt punkt for den mere ydmyg del af bilparken. Franskmanden Karim Benzema, som spiller for Real Madrid, kører rundt i en Citroen ZX årgang 1998. Hans tidligere holdkammerat Sergio Ramos kørte Seat 600, da han spillede i den spanske hovedstad.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk