Reklame:

Tilbage til 90’erne – VILD Lancia Delta i kulfiber bliver til virkelighed

Lancia genopliver Delta-navnet på en kommende elbil. Er man mere til benzin, har et firma fra Holland måske løsningen. 

Den hollandsk-baserede tuner Maturo Competition Cars producerer normalt fuldblods rallybiler på basis af Lancia Deltaer fra 1990’erne. Men med deres seneste projekt gør hollænderne en undtagelse – bilen her skal ud på offentlig vej.

Bilen, der har fået navnet Maturo Stradale, er det i bund og grund en Delta HF Integrale 16V, som den slags så ud i 1990 og 1991. Bilen får flere overhalinger. Både når det kommer til undervogn, bremser – og ja, motoren får også en opstramning. Helt lovligt vel at mærke.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Landsretten: Politiet må IKKE tvinge biler på autoriseret værksted

Billedet i denne artikel er desværre kun en computer-tegning. Men planerne er ægte nok. Der kommer til at stå en hollandsk, vild og voldsom Lancia Delta Integrale på plader.

Firmaet mener allerede, at man vil kunne presse vægten ned under 1.200 kilo ved at bygge et karrosseri i kulfiber. Desværre skal der bare bygges ti styk. Prisen har hollænderne ikke løfte sløret for endnu – men interesserede skal ikke regne med at få biler smidt i nakken.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?