BMW til bilejere: Brug jeres blinklys!

Vi mangler kun, at Audi opfordrer kunderne til at holde afstand.

Den amerikanske BMW-importør er ikke helt uden humor. I denne uge kom mærket således med en meget simpel opfordring på Twitter. Nemlig at bruge blinklyset. Ikke desto mindre er det noget, som BMW-ejere er kendt for hårdnakket at undgå.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Og BMW USA er ikke de eneste, som kan se det sjove i det. Tweetet er delt mere end 2.500 gange, og liket mere end 14.800 gange.  På bare et par timer strøg det ind med de første tusinde likes.

Spøg til side så er sikkerhed noget, man skal tage alvorligt. Det vi heldigvis gode til. I hvert fald herhjemme. Vejdirektoratets seneste opgørelse over dræbte og tilskadekommende i trafikken viser, at 2021 var året med det lavest antal dræbte på de danske veje siden 1930. Forklaringen er ikke entydig. Blandt skyldes de færre ulykker, at færre køretøjer var på vejene i 2021 end ellers.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk