Tidligere teamchef: Sådan har Michael Schumacher det


Ovenpå Schumachers tidligere managers beskyldninger om ‘intet andet end løgne fra familien Schumacher’ kommer Jean Todt nu med en opdatering om stjernes helbred.

Det er ikke meget, han vil – måske kan – sige. Men oven på Michael Schumachers tidligere manager Wilhelm Webers beskyldninger, om at Schumacher-familien har løjet siden ski-ulykken i 2013, har Ferraris tidligere teamchef nu alligevel lidt at sige.

Michael Schumacher har ikke vist sig offentligt siden ulykken i december 2013, og meget få andre end familien kender formentlig hans tilstand. En ulykke som i øvrigt sendte Michael Schumacher ind i et seks måneder langt koma.

LÆS OGSÅ: Danmarks største leasingfirma i problemer: Chefen er bortvist

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
For sit eget vedkommende har Jean Todt længe hævdet, at han – modsat Wilhelm Weber – faktisk besøger Michael Schumacher i den syvdobbelte verdensmesters hjem i Schweiz. Og tidligere på uge beskrev Todt Schumacher som ‘stærk’, da den tidligere teamchef sammen med Schumachers kone Corrina og datter Gina modtog en hæderspris på Michael Schumachers vegne.

Jeg savner det
Prisen fik den syvdobbelte verdensmester af den tyske delstat Nordrhein-Westfalen som en anerkendelse af sine sportslige præstationer. Efterfølgende bekræftede Todt endnu engang, at han stadig ser Formel 1-løbene sammen med Michael under besøgende i Schweiz.

Ses vi til Auto Show?


– Jeg savner ikke Michael, jeg ser ham. Ja, det er sandt, jeg ser (Formel 1)-løb med Michael. Men selvfølgelig –  det, jeg savner, er det, vi plejede at lave sammen, siger Todt til tyske RTL.

Hvis det er sandt så er Michael Schumacher på den ene eller anden måde i stand til at følge med i sønnens karriere hos Haas F1. En karriere der i øvrigt løbet af de sidste par Formel 1-løb har fået luft under vingerne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk