Tidligere manager: “Schumachers familie lyver”


Wilhelm Weber beskylder nu Schumacher-familien for at have løjet, lige siden ulykken der næsten slog Michael Schumacher ihjel for snart ti år siden.

Næste år er det ti år siden, Michael Schumacher kom alvorligt til skade på en skiferie i de franske alper. Siden har den syvdobbelte Formel 1-verdensmesters tilstand været lukket land for alle andre end familien og de allernærmeste.

Og en af de allernærmeste er ikke Michael Schumacher tidligere manager, Willi Weber. I hvert fald siger den 80-årige Wilhelm Weber, at familien Schumacher har nægtet ham at besøge Michael lige siden ulykken. Hvad værre er beskylder Wilhelm Weber nu også familien for at ‘lyve’.

Hvordan og om hvad vil Weber ikke sætte præcise ord på. Men han står fast på, at familien kun har løjet siden den frygtelige ulykke.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Rørende dokumentar: “Han er her”
Michael Schumacher pådrog sig et alvorligt hovedtraume under ulykken i december 2013. Skaden sendte verdensstjernen seks måneder i koma på et hospital. Siden blev han flyttet til sit hjem i Schweiz, og her værner familien nidkært om den syvdobbelte verdensmesters ret til privatliv.

Sidste år løftede familien dog lidt af sløret i Netflix-dokumentaren “Schumacher”.

Ses vi til Auto Show?


– Michael er her. Men på en anden måde, siger Schumachers kone Corinna Schumacher blandt andet.

Men det giver den tidliger manager altså ikke meget for. Til Gazzetta dello Sport fortæller den 80-årige Weber, at det smerter ham at blive holdt ‘udenfor’.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Jeg var fuld af forståelse for situationen til at begynde med. Jeg gjorde også alt, jeg kunne, for at beskytte Michaels privatliv, siger Weber til avisen.

Men som årene er gået har Weber altså mistet mere og mere af respekten for familien, som han nu beskylder for at have løjet lige siden den frygtelige ulykke.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk