Tidligere Formel 1-kører anholdt – prank gik galt


Jean Alesi havde egentlig tænkt sig at tage pis på sin svoger. Men det gik så galt, at han i stedet meldte sig selv til politiet dagen efter.

Højdepunktet i Jean Alesis Formel 1-karriere må være første pladsen ved Canadas Grand Prix i 1995. 19. december i år – var det dog ikke brændt gummi, det lugtede af, men derimod en spøg, som gik galt for Alesi.

Helt galt.

Faktisk gik det så galt for den tidligere Ferrari-kørere, der bare ville tage pis på sin svoger, at han meldte sig selv til politiet dagen efter.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Søndag 19. december kørte Alesi ellers med sin søn og en ven forbi svogerens hus. Her plantede de omkring kl.22 noget fyrværkeri i en vindueskarm og kørte fra stedet.

Det var en fejl
Det efterfølgende eksplosion fik ifølge flere medier naboer til at kontakte politiet, som efterfølgende kunne spore ‘flugtbilen’ til Alesis bror, der blev anholdt.

Dagen efter meldte Alesi dog sig selv for at påtage sig skylden, så broderen – der intet havde med sagen at gøre – kunne blive renset. Svogeren, hvis vindueskarm, nok er pænt smadret, understreger, at han ‘intet problem har med Alesi, men at han samtidig heller ikke finder ‘joken’ særlig sjov.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Til politiet har Alesi selv forklaret, at han ikke havde forestillet sig, at ‘fyrværkeriet ville udrette så stor skade’.

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk