They see me rollin…


Det kan godt være, at du er pænt ”gangsta” lige nu, at du er nede for alt – eller måske bare nede Mette? Men selvom ungdommen synes, at vare for evigt, så kommer der en dag, hvor en eller anden – endnu ufødt – punk-ass af en youngster vil kigge på dig og sige; Årh ja, hva’ så, Morfar? Og når den tid kommer, er det vigtigt, at du stadig kan rulle med stil, som man siger.

Badass-bedste
Man siger, at alder bare er et tal. Og det er jo for så vidt også rigtigt nok, men med alderen kommer også en række andre ”symptomer”, som påvirker bevægeapparatet. Men bare fordi du bliver ældre og mister lidt af din mobilitet, betyder det jo ikke nødvendigvis, at du skal sætte dig over i et hjørne og spise færdigretter, mens du venter på manden med leen. Der er masser af muligheder for stadig at rulle med stil – også selvom det måske kniber lidt med bentøjet.

LÆS OGSÅ: MATCHER DIN BIL DIN STIL?

Faktisk giver alderen dig mulighed for at rulle meget mere, end du gør nu, da det er langt mere socialt acceptabelt for ældre end for unge, at bruge rollatorer. Og lad os da bare starte der. For der findes faktisk flere rollatorer end du måske umiddelbart går og tror. Til de yngste læsere kan vi lige starte med at præcisere, at en rollator er de der gangstativer med hjul, som fylder det meste af fortovet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:




boosted_nytbanner

Men ligesom der findes mange varianter af VW Golf, findes der også mere eller mindre sporty udgaver af rollatorer. F.eks. kan du holde den sporty GTI-stil kørende som pensionist, hvis du vælger en rollator ved navn ”Rollz”. Det er lidt ligesom Rolls Royce – bare uden Royce, og så lige 200 procent mere street, da s’et er kasseret til fordel for et z. Rollz minder faktisk på mange måder om en Lamborghini Aventador med sin distinkte orange farve og sorte fælge. Det er så godt nok også de eneste sammenligningspunkter, vi kan finde, men hey – af en rollator at være, er den da rimelig sporty.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: HØR DEN SPRØDE LYD AF BMW 2002 HOMMAGE

En seriøs seniorslæde
Selvom du har en rollator, er du nok stadig interesseret i at have en rigtig bil, når du bliver gammel – og denne bil skulle meget gerne kunne rumme både dig og din rollator – og div. damer, som du møder til tirsdagsbanko nede i hallen. En VW Touran kunne f.eks. være et glimrende bud. Med lidt chiptuning og de rette skørter kan sådan en familiecontainer faktisk være mere end bare lidt hæderlig at se på. Og du kan helt sikkert imponere mamelukkerne af enhver på hjemmet, når du kan tilbyde søndagstur i Touranen med plads til både dig, hende og begge jeres rollatorer.

 LÆS OGSÅ: SE LE MANS SAFETY CAR REDDE SIG SELV I EPISK DRIFT

Så ja, det er da meget muligt du bliver ældre, men lad det ikke begrænse dig. Tværtimod betyder alder jo også (forhåbentligt) erfaring, så du skal ikke se på dig selv som gammel, men derimod som en erfaren silverback, der har styr på stilen og ikke mindst på damerne.

 

 

Reklame:
Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk