Se galleriet: The Cape Town Motor Show

Livet som bilentusiast er overraskende ens, om du bor i Skandinavien eller stik modsat i Sydafrika. Denne måned har vi taget den lange tur til Cape Town, som er Sydafrikas næststørste by med hele 3.500.000 indbyggere og et overraskende livligt bilmiljø.

Det specielle ved Sydafrika er deres bilmodeller, som er meget ens med dem, som vi ombygger i Danmark, og derfor er det ekstra spændende at se, hvordan de gør det dernede. Specielt Volkswagen er et stærkt mærke i landet, og her vil du opleve ombygninger, som bare er taget hele vejen til noget nær det perfekte. Og det er til trods for et vejnet, som ikke kan sammenlignes med det, vi har i vores ende af kloden.

boosted_nytbanner-600x116

The Cape Town Motorshow er et udendørs event, som afholdes på pladsen ved Atlhone Stadium, som ligger i et kvarter, der normalt er kendt for at være ret så usikkert efter mørkets frembrud. Det hindrede dog ikke de mange hundrede fede biler i at møde op, og selv på brænderpladsen blev der kogt dæk i lange baner.

Så måske ligger Cape Town på den anden side af kloden, men på bildelen, er vi ikke langt fra hinanden. Se bare herunder.

Foto: Anders Borgsted

Klik frem og tilbage på pilene